Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Суд заборонив будівництво 11-поверхівки на Одеському узбережжі

Суд арештував земельну ділянку на Французькому бульварі, 1/5 на якій планувалось будівництво 11-поверхівки та парковки. Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Одеської області. За клопотанням Одеської місцевої прокуратури №3 суд заборонив проведення будь-яких будівельних робіт.

В березні 2019 року Одеська міська рада здала в оренду 0,7 Га землі в районі Аркадії. У вересні 2019 одеське управління ДАБІ дозволило фірмі-орендарю розпочати будівельні роботи.

Як повідомили у пресслужбі прокуратури, землю виділили під зведення яхт-клубу. Згідно з проєктом, на земельній ділянці повинні були побудувати три корпуси від 3 до 11 поверхів, площею понад 22 тисячі метрів квадратних, у тому числі 157 «кімнат для відпочинку» та 48 паркомісць.

“Цікаво, що при цьому у складі яхт-клубу не передбачено влаштування причалів для стоянки судів, для цього передбачається використовувати довколишні існуючі причали поза межами даної території,” — повідомили у пресслужбі прокуратури Одеської області.

Також у відомстві додають, що положення Водного кодексу України забороняють будівництво будь-яких споруд в межах прибережної захисної смуги (крім гідротехнічних, навігаційного призначення, гідрометричних та лінійних).

Наразі триває досудове розслідування у кримінальному провадженні.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН