Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Одесі зносять несанкціоновано побудовані будівлі

У районі 7 станції Великого Фонтану тривають примусові виконавчі дії щодо знесення трьох незаконно споруджених двоповерхових будівель за позовом прокуратури в інтересах держави.

Про це повідомляє Depo.Одеса з посиланням на Головне територіальне управління юстиції в Одеській області.

Начальник Першого Київського відділу ДВС м. Одеси Владислав Кочмар повідомив, що виконавчий лист щодо знесення самочинних будівель перебуває на примусовому виконанні у відділі з жовтня місяця поточного року. “Протягом 10 днів з моменту відкриття провадження перевіряється виконання даного рішення. Державний виконавець виїжджає за місцем знесення, перевіряє факт виконання. Якщо рішення не виконано, виноситься штраф, після чого виконавець надає ще 10 робочих днів для виконання. Якщо після спливу строку рішення не виконується, виноситься другий штраф. Після цього, якщо рішення можна виконати без участі боржника, воно виконується в примусовому порядку”, – наголосив Кочмар.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Один коментар

  1. На самострои давно нужно было обратить внимание. Особенно на пристройки к многоэтажкам и расширение балконов, которые влияю на сейсмоустойчивость зданий и их долговечность.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН