Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні засновано почесну нагороду “Кращий працівник культури Херсона”

До державного свята “День працівника культури та майстрів народної творчості” 9 листопада, згідно з положенням, щорічно буде присвоюватися почесна нагорода до десяти творчим людям нашого міста.

 – Скажу вiдверто, я був інціатором цієї ідеї і обговорював цей проект більше двох років з представниками творчих колективів, директорами художніх і музичних шкіл, представниками громадських організацій, – повідомляє Олег Черненко, депутат Херсонської міської ради.

 – Шість місяців тому ми винесли пропозицію по почесної нагороди Управлінню культури Херсонської міської ради з проханням підтримати і реалізувати даний проект! І, величезне спасибі, ми отримали підтримку управління культури і на рівні міста заснована унікальна для творчих людей нагорода. Тепер ті, хто вже отримав почесну нагороду будуть реалізовувати ще більше свого творчого потенціалу, для отримання нагород державного рівня! А ті, хто ще не отримав почесну нагороду “Кращий працівник культури Херсона” так само будуть витрачати більше зусиль для розвитку культури нашого міста, – продовжує Олександр Черненко.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН