Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні обласну прокуратуру закидали фаєрами

Димова завіса і розбите скло на дверях. Такою п’ятницю запам’ятають на Воронцовській у Херсоні. Сьогодні тут закидали фаєрами обласну прокуратуру. Факели в адмінбудівлю жбурляли молодики у куртках з написом «Національний корпус» на спині. Як повідомили в ГУНП в Херсонській області, 4 осіб, які жбурляли горючку, доставили до міського відділу поліції. Відносно них складено адмінматеріали за статтею «Хуліганство».

Фаєрами жбурлялися під час акції «Прокуратура вбиває». Поштовхом для останньої став новий поворот у справі про резонансне вбивство 22-річного херсонця Олександра Кондалова. Поліція затримала підозрюваного у скоєнні злочину, це 26-річний друг убитого. Замість тримання під вартою Херсонський міський суд обрав для підозрюваного цілодобовий домашній арешт, без електронного браслета.

Учасники акції розповіли – прийшли під прокуратуру, бо впевнені, що там надали суду недостатні доводи для того, щоб рішення було інше. Прийшла на акцію і мати вбитого. Наталя Кондалова вимагає покарати вбивцю свого сина, а не відпускати його у звичне середовище.

А от у прокуратурі запевняють, що роблять все можливе для покарання винного. Адже у суді прокурор клопотав про обрання підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Феміда не прислухалася, відпустивши підозрюваного в тяжкому злочині під домашній арешт. А  вже наступного дня міжміська прокуратура підготувала апеляцію, рішення оскаржуватимуть. Очевидно, пікетувальникам йти треба під стіни суду.

Новий день

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН