Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Мітинг проти підвищення вартості газу відбудеться у Херсоні

Про це повідомляється на фейсбук сторінці Жіночий рух “За майбутнє”:

– Жіночий рух «ЗА МАЙБУТНЄ» протестує проти підвищення вартості газу, його транспортування, доставки і зростання комунальних тарифів‼️

📌10 січня о 12:00 біля будівлі міської ради Херсона за ініціативи Жіночого руху Херсонщини почнеться мітинг проти підвищення вартості газу та комунальних послуг!

🤬Через зростання ціни блакитного палива, комунальні платежі та опалення приватних будинків стали буквально непідйомними для переважної більшості українців! До всього, чимало громадян взагалі втратили роботу чи заробіток внаслідок карантинних обмежень та загальної економічної кризи, яка триває уже сьомий рік поспіль!

⛔️Замість збільшення видобутку вітчизняного газу та продажу його виключно на внутрішньому ринку, уряд і далі продовжує експлуатувати старі корупційні схеми та примушує українців платити за світовими цінами! Натомість уряд практично усунувся від контролю за роботою самих облгазів, що дає їм величезні можливості для зловживань!

⚠️Ми закликаємо уряд негайно ухвалити рішення для зниження соціальної напруги в країні! У держави та Кабміну є всі важелі та інструменти, щоб вирішити проблемні питання у газовому секторі: знизити вартість газу та підвищити його якість, контролювати обґрунтованість вартості транспортування та доставки газу, припинити марнотратство у вигляді багатомільйонних премій членам наглядової ради та керівництву «Нафтогазу»!

‼️Жіночий рух «ЗА МАЙБУТНЄ» закликає уряд врешті-решт почати думати про людей, а не виконувати забаганки окремих корупціонерів та зацікавлених лобістів!

🙌🏻Також ми звертаємося до небайдужих жителів Кривого Рогу з закликом приєднатися до нашої акції, і до жителів інших міст – з проханням підтримати протест проти системного економічного пригноблення українців!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН