Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні збиралися мітингувати проти очільниці міського управління транспорта

У Херсоні збирали мітинг проти начальниці управління транспорта Марини Віркун. Ініціатором став юрист комунального підприємства «Херсонкомунтранссервіс» Олександр Тарасов. За його словами, мітинг мав пройти під стінами управління транспорту.

«Пройшов рік з моменту “маршрутного бунту”. За цей час в транспортній сфері ситуація не покращилась. Начальник транспортного управління Марина Віркун, яку ми звільнили тоді на акції -поновилась на посаді та продовжує руйнувати транспортну галузь міста. Зупинимо руйнацію транспортної сфери і зустрінемо Новий Рік без корупціонера Марини Віркун», – заявив Тарасов.

Пізніше Тарасов на Фейсбуці написав:

– Акція “Зупинимо корупцію у транспортній сфері!” запланована сьогодні на 13.00 відкладається. Головна “героїня” Марина Віркун, знаходиться на лікарняному. Однак, питання лишаються відкритими…

Раніше очільниця управління Марина Віркун подала заяву до поліції на місцевих активістів Кирила Стремоусова та Валерія Кулєшова. За її словами, вони їй погрожували та вимагали піти з посади або перейти на посаду нижчу.

Мій Херсон

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН