Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Одеському онкодиспансері розгорівся скандал через приховану камеру в кабінеті УЗД

Пацієнтів гінекології Одеського онкодиспансеру писали на камеру, відео виклали на сайт для дорослих, – повідомляє UA:Одеса.

Відео з камери спостереження, яка знаходилась в кабінеті УЗД гінекологічного відділення Одеського обласного онкологічного диспансеру потрапили на порносайт. Про це кореспонденти Суспільного дізнались з єдиного державного реєстру судових рішень.

За даними слідства, на одному з Інтернет ресурсів, що спеціалізується на порнографії, було опубліковано збірник записів з прийомів пацієнтів від початку 2018 року по квітень 2019 року.

«Пацієнтів не повідомляли про наявність камери відеоспостереження та про здійснення відео фіксації проходження процедури УЗД», – сказано в Ухвалі Київського районного суду Одеси від 20 листопада.

Наразі йде досудове розслідування у рамках якого були вилучені речові докази, які містять інформацію про осіб причетних до справи.

Головний лікар Одеського обласного онкологічного диспансеру Олег Лук’янчук стверджує, що кабінет у якому проводилось фільмування прихованою камерою — орендована територія, а лікар, який працював там не є співробітником диспансеру.

Він зазначив, що керівництво диспансеру не має права контролювати роботу на орендованій території.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН