Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині втілюють програму «Безпечне село»

В рамках програми голова громади Вегандз Мясникян планує не лише завершити роботи з 100% освітленням у Роздольненській ОТГ, а і обладнати відеокамерами громадські місця та територію навколо освітніх закладів.

Наразі повністю встановлено вуличне освітлення у с.Чорноморівка та Вільна Україна.

А у Роздольному завершились роботи на провулку Шкільному і вулицях Шуменьска, Херсонська, Садова, Київська, Шкільна, Дружби та Сафонова.

«Варто зазначити, що особливу уваги ми приділили саме прибудинковій території багатоповерхівок. Адже на подвір‘ї людям світло потрібно не менше ніж на центральних вулицях»- розповідає Вегандз Мясникян.

«Звісно попереду ще багато роботи, багато планів. Наприклад, я вважаю, що нам додатково потрібне відеоспостереження. Особливо навколо дитячих садочків та шкіл. Це запорука безпеки та практична допомога для правоохоронців у випадку вчинення злочинів».

Наразі у Роздольненській ОТГ готують комплексний план з реалізації програми та сподіваються на тісну співпрацю з поліцією.

«Питання безпеки жителів нашої ОТГ для мене надважливе. Пам‘ятаєте вислів- мій дім, моя фортеця. Так от для мене наша громада і є дім та фортеця. Тож маю вживати максимум заходів аби її укріпити. Сподіваюсь мешканці Роздольненської ОТГ в цьому завжди будуть мене підтримувати»- підсумовує Вегандз Мясникян.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН