Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У “Живій бібліотеці” побували херсонські діти

“Жива бібліотека” – чудовий проект команди “Глобального погляду”, у якому книги не паперові, а живі. Тобто, цікаві люди! І кожен несе “читачам” корисну інформацію, ділиться досвідом, вчить думати, аналізувати та робити висновки.

Юрій Рожков – благодійник, Наталя Бімбірайте – правозахисник, Дмитро Карлюка – громадський діяч, Анна Довга – директор школи. І усі разом прийшли на спілкування з молоддю, щоб донести найважливіше.

“Ми мотивували підлітків рухатись вперед, пробувати, шукати, ризикувати. Але не просто сидіти і чекати, наприклад, що запропонують батьки або вчителі: куди піти навчатись? де себе спробувати? яку спеціальність обрати? Звичайно, батькам треба довіряти, але найважливіше – почути себе. Щоб зрештою зробити правильний і вчасний вибір. Щоб йти до мети коротшим шляхом, наприклад, за 5 років, а не за 25”, – зазначив Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе”.

Нестандартна зустріч проходила за цікавим оригінальним регламентом. Були: бібліокава, бібліовітання, книгочитання та післячитання. А наприкінці – бібліодякування і бібліотортування. Та головне – протягом усього заходу постійні і розумні питання від юних читачів!

#Добро_переможе
#Читай_думай_розвивайся
#Нестандартні_форми_розвитку_молоді

 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН