Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні пройшла наймасштабніша ІТ-конференція

Айтішніки, маркетологи, дизайнери, підприємці та стартапери зібралися сьогодні на наймасштабнішу IT-конференцію Херсона. Про це повідомляє пресслужба ХОДА.

Сьогодні в Херсонському національному технічному університеті провели «IT Connection Conference», яка зібрала відвідувачів як з України, так з-за кордону.

Відкрив конференцію голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв.
«IT- сектор, це сектор де накопичується велика кількість лідерів та новаторів, які допомагають вдосконалювати та спрощувати наше повсякденне життя. Айтішники – це справжні лідери, які виходять за межі усталених розумінь про те, що можна і те, що не можна, і робити такі проривні речі, які штовхають ціле людство вперед. Бажаю вам натхнення, наснаги, плідних дискусій та проривів, як для України, так і для Херсонщини», – привітав учасників заходу Юрій Гусєв.

На заході понад 20 відомих спікерів з різних міст України поділилися успішними кейсами реалізації проєктів. Кожен з них є експертом в своїй області та має великий досвід в професійній діяльності.

Серед відомих спікерів Макс Бахматов підприємець та керуючий партнер UNIT.City та Ілля Соколюк заступник Генерального директора monobank.

У цьому році в рамках «IT Connection Conference» провели 6 потоків. «Увійти в ІТ» – для тих, хто хоче дізнатися усе необхідне для будування своєї кар’єри в ІТ. «Суміжне з ІТ», «Менеджмент в IT», «Управління в ІТ» – для маркетологів, менеджерів та менеджерів з продаж в IT. «Я ІТ-спеціаліст» та «Я WEB-спеціаліст» – для ІТ-спеціалістів з досвідом.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН