Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські чиновники на день покинули свої крісла

20 листопада 2019 року у світі відзначають Всесвітній день дитини та 30-річчя Конвенції ООН.

У цей день під егідою ЮНІСЕФ по всьому світу проходить “Дитяча сесія” – весела акція із серйозним змістом, під час якої дорослі на 1 день поступаються своїми керівними посадами.

До проведення “Дитячої сесії” цього року приєдналась і Херсонська міська рада. Всесвітній день дитини розпочався із брифінгу учасників акції та представників органів влади і був присвячений темі прав дитини, 30-річчю

Конвенції ООН про них.
Кдитина отримала у подарунок примірник Конвенції кишенькового формату, щоб завжди мати її під рукою і ділитися знання про права дитини з іншими, блокнот для робочих нотаток з контактами управління молоді та спорту для зворотного зв’язку і подальшої комунікації, а також футболки з логотипами.

Після брифінгу школярі обійняли свої тимчасові посади та приступили до виконання обов’язків. У рамках “Дитячої сесії” 16 дітей, учнів школи №15, гімназії №6, Фізико-технічного ліцею та Академічного ліцею ім. О.Мішукова при ХДУ, віком 10-17 років посіли керівні посади в управлінні молоді та спорту і управлінні культури Херсонської міської ради, а також у Центральній міській дитячій бібліотеці.

Про це повідомляє Управління молоді та спорту Херсонської міської ради.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН