Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Найбільше земель незаконно використовують у Чаплинському та Генічеському районах

В Херсонській області за 2017 – 2019 роки виявлено 217 порушень земельного законодавства загальною площею 10036,7 та.

Такі дані встановлено робочою групою, котра за розпорядженням провела аудит використання земель державної та комунальної власності на території.

Зокрема, на територіях Білозерського (65), Бериславського (6), Великоолександрівського (3), Верхньорогачицького (3), Генічеського (33), Голопристанського (16), Іванівського (13), Каланчацького (3), Каховського (8), Нижньосірогозького (29), Нововоронцовського (5), Новотроїцького (2), Скадовського (2), Олешківського (6) та Чаплинського (32) районів.

Найбільше порушень та площ незаконно використаних земель встановлено в Чаплинському (3643,5 га), Іванівському (1071,4 га), Каланчацькому (1379,5 га) та Генічеському (2328 га) районах. 

Головним управлінням Держгеокадастру у Херсонській області виявлено порушення земельного законодавства на земельних ділянках загальною площею 7707,3 та. Для прийняття відповідних рішень згідно з чинним законодавством 5 справ направлено до прокуратури області. 

Про це повідомляє Новий Візит, посилаючись на розпорядження голови Херсонської ОДА Юрія Гусєва «Про результати аудиту використання земель державної та комунальної власності на території області».

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН