Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Команда поліцейського спортивного клубу «КІТ» завоювала Кубок першості України з «Контактного карате»

За підтримки начальника Головного управління Національної поліції в Херсонській області Олександра Прокудіна у смт Горностаївка відбувся відкритий Кубок першості України з «Контактного Карате», присвячений загиблим воїнам на Сході України.

У змаганнях взяли участь 160 найсильніших спортсменів у складі 13 команд зі спортивних клубів Херсонської області, міст Одеси та Миколаєва. Вік учасників становив від 5 до 18+ років.

На початку змагань спортсменів та гостей привітав вокальний ансамбль «Police Prime» обласного главку поліції. Також присутні побачили видовищний показовий виступ спецпідрозділу «КОРД».

Поєдинки були важкими і напруженими, з першого і до останнього бою на татамі відбувалася запекла боротьба. Хлопці та дівчата демонстрували неабияку стійкість, витривалість, силу духу та жагу до перемогти, порадували вболівальників та гостей видовищною майстерністю та технікою ведення бою.

Кожна команда продемонструвала вражаючий спортивний вишкіл, але перемогу здобули найсильніші. За результатами турніру перше місце виборола команда Горностаївського клубу «Контактного Карате» та бойових мистецтв «КІТ». Команда Херсонської обласної федерації Контактного карате стала другою. Третє місце посіли спортсмени клубу рукопашного бою «Метеор» з Генічеська. Переможці та призери змагань отримали кубки, медалі і грамоти, поівдомляє Поліця Херсонської області.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН