Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Відкритий чемпіонат з кіокушин карате пройшов у Херсоні

Вчора у Херсоні тривав міський Чемпіонат з кіокушин карате. За Кубок змагалося 250 новачків-каратистів, котрі, хоч і нещодавно обрали для себе саме цей вид спорту, але вже досягли достатньо навичок і впевненості, щоб здобути свою першу перемогу на очах у глядачів та професійного жюрі. Про це повідомляють на сторінці “Добро переможе – грмадська платформа Юрія Рожкова”.

Чемпіонат відбувся за підтримки Юрія Рожкова, лідера Громадської платформи “Добро переможе”, який, виступаючи, зазначив: “Перемоги стимулюють, змушують рухатись вперед, а поразки загартовують і шліфують силу волі. Під керівництвом мудрих тренерів, наші юні каратисти ростуть та розвиваються.

Щоб досягти дійсно успіху у спорті, дітям не достатньо просто тренуватися. Навіть довго та наполегливо. Обов’язково кожен має випробувати свої сили у двобої із сильним суперником. Отримати свою медаль, свій кубок, а головне – визнання. Це дуже важливо. Тому я підтримую не лише змагання, виступи і чемпіонати, а допомагаю обладнати тренувальні зали, підтримую, власне, самі команди”.

За результатами міського Чемпіонату жюрі визначило командних переможців Обласної федерації з кіокушин карате: ІІІ призове місце посіла команда тренера Ігоря Доценка, ІІ місце присудили команді Сергія Всеволодова. І чемпіонами стали каратисти з команди Сергія Дерія. Усі переможці отримали нагороди від Громадської платформи “Добро переможе”. А сам Юрій Рожков – подяку президента ГО “Кіокушин БуДо карате” за допомогу та активне сприяння у розвитку карате в Херсонській області.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН