Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Для родин працівників поліції охорони Херсонщини організували екскурсію управлінням

Вчора родини поліцейських відгукнулися на запрошення і виявили бажання відвідали місце роботи своїх чоловіків і татусів.

Дві групи екскурсантів у складі дітей, дружин і близьких знайомих поліцейських охорони Херсонщини завітали до Управління.

З самого входу, а це контрольно пропускний пункт поліції охорони, численну кількість гостей зустрічали поліцейські охорони, працівники батальйону і відділу кадрового забезпечення, психолог Управління.

Екскурсію розпочали із плацу, де були представлені до огляду машини груп реагування, бронетранспортер, вишикувані поліцейські охорони в екіпіровці і в обмундируванні. Все можна було потримати власноруч, посигналити сиреною, приміряти шоломи і бронежилети, спеціальні засоби захисту, скористатися радіостанціями і переслухати змістовні коментарі і розповіді про працю поліцейських охорони.

Адже саме тут, на цих машинах і з представленою екіпіровкою, хто щодня, хто у добовому режимі, але всі перебуваючи на постійному зв’язку зі своєю службою і працюють їхні батьки, чоловіки і рідні – поліцейські охорони.

Відвідувачі побували у офісі Центру технічної охорони, у спортивній залі, Капличці святих Жінок Мироносиць Управління.

На пульті централізованої охорони відвідувачі побачили монітори з відео наглядом, ознайомилися з координацією роботи груп реагування, які за повідомленням чергових пульту і поліцейських чергової частини реагують і оперативно вирушають на місце спрацювання тривожної сигналізації, виклику, чи скоєння злочину.

За інформацією Управління поліції охорони.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН