Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Таврійську влаштували “Кольоровий тиждень”

З 11 по 15 листопада в Таврійській школі №7 проходив тиждень початкової школи під яскравою  назвою «Кольоровий тиждень». Кожен день тижня був присвячений певному кольору та мав свою тематику. Уроки, конкурси, виставки, змагання, які проходили  в рамках тижня, розвивали творчість школярів,  спостережливість, кмітливість  та креативність.

Протягом тижня учні переконалися, що  кольори зцілюють нас, змінюють наш настрій і внутрішній стан, заспокоюють і змушують діяти, розпалюють творчу думку, допомагають зосередитися. Ентузіазм, творчий підхід учителів початкових класів, інноваційні педагогічні технології допомогли зробити цей день  справжнім святом як для дітей, так і для дорослих

Понеділок був червоним. Яскравим, чарівним, неповторним… В цей день діти  співали, веселилися, малювали декламували вірші про рідну мову.

Вівторок – день зелений, ніжний, лісовий, приємний. Учні  4-А класу взяли участь в інтелектуальному квесті «Рідна земля для нас всіх – Україна».  Для учнів других класів проведений   майстер-клас від мами «Аплікація з кругів». Всі разом підтримали акцію «Город на підвіконні».

Середа – день третій – фіолетовий.

Фіолетовий – особливий колір, бо поєднує в собі два протилежних кольори – гарячий червоний і холодний синій. Він заспокоює, втішає, сприяє розвитку інтуїції, стимулює інтелектуальну діяльність, підсилює енергію. Ентузіазм та творчий підхід учителів початкової школи допомогли зробити цей день справжнім святом як для дітей, так і для дорослих. Фіолетовий день пройшов на високому емоційному підйомі та позитиві. Посмішки не сходили з облич дітей.

Четвер зафарбувався у синій колір. У блакитні, сині, ультрамаринові шати вдяглися учні початкових класів. Тематика дня дозволила поговорити про глибинну красу водних просторів, про неперевершені чари синього неба, про важливість і розуміння цінності життя.

Своїм теплом зігріла п’ятниця, адже жовтий – це колір сонця, радості і оптимізму. Око радіє, серце переповнюється захватом, душа співає, відчуваючи теплий подих. Протягом дня учні  залюбки гралися, надували повітряні кульки,  фотографувалися, співали та раділи. День минув швидко і весело.

Результатом  «Кольорового тижня» стали гарний настрій, дружні діти, нові знання – пишуть на сайті міської ради.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН