Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Свято хокею відбувається в Одесі

Цієї осені в Україні розпочалися найбільш масштабні в історії держави хокейні змагання серед дітей та юнаків. Чемпіонат відбувається під егідою новоствореної Української молодіжної хокейної ліги (УМХЛ). Загалом 95 хокейних команд різних вікових категорій борються за нагороди змагань. На старт чемпіонату вийшли понад 1600 юних хокеїстів з тринадцяти регіонів України. Вперше до участі в змаганнях цього сезону долучилися команди із Запоріжжя та Одеси.

Нинішнього  сезону  УМХЛ  відродила  в  Україні  змагання  на  призи

«Золотої шайби», участь в яких беруть юні хокеїсти 2010, 2011 та 2012 років народження. З 16 по 17 листопада у сонячній Одесі відбувається дитячий турнір з хокею серед юнаків 2011-2012 р.н. В заході беруть участь п’ять команд: «Дніпро» (м. Дніпро), «Аврора» (м. Запоріжжя), «Кривбас» (м. Кривий Ріг) та дві одеські команди «Морські Вовки-1» та «Морські Вовки-2».

Завдяки офіційному партнеру змагань Parimatch Foundation, турнір відбувається в атмосфері справжнього свята. Після зіграних матчів маленькі хокеїсти матимуть змогу відпочити та перевірити свою хокейні здібності у різних конкурсах. Заохочувальні подарунки отримають усі учасники свята.

Матчі турніру відбуваються в Одеському палаці спорту

Українська молодіжна хокейна ліга

 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН