Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Генічеські платники отримали понад 8 тисяч адміністративних послуг

За інформацією спеціалістів Центру обслуговування платників Генічеського управління Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі протягом січня – жовтня 2019 року платники податків та громадяни чотирьох районів отримали 8315 адміністративних та інших послуг.

Рейтинг найзатребуваніших податкових сервісів серед громадян очолює адміністративна послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки. Це 31 відс. від загальної кількості або 2615 послуг.

Другою за популярністю залишається послуга з видачі відомостей із Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів, яка складає 8,4 відс. або 702 документа. Ще 164 витяги з реєстру платників єдиного податку посіли трете місце у рейтингу найбільш запитуваних послуг.

Наразі Центр обслуговування платників Генічеського управління Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та                 м. Севастополі забезпечує надання 29 видів безкоштовних адміністративних послуг.

Нагадаємо: на субсайті територіальних органів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі для зручності оприлюднено перелік усіх адміністративних послуг, які надаються платникам податків області https://kherson.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-https://https://https://https://https://pivdenukraine.com.ua/wp-content/uploads/2022/02/unnamed-file-4.jpg.com.ua/wp-content/uploads/2022/02/unnamed-file-3.jpg.com.ua/wp-content/uploads/2022/02/unnamed-file-2.jpg.com.ua/wp-content/uploads/2022/02/unnamed-file-1.jpg.com.ua/wp-content/uploads/2016/04/unnamed-file-5.jpgistrativnih-poslu/https://https://https://https://https://pivdenukraine.com.ua/wp-content/uploads/2022/02/unnamed-file-4.jpg.com.ua/wp-content/uploads/2022/02/unnamed-file-3.jpg.com.ua/wp-content/uploads/2022/02/unnamed-file-2.jpg.com.ua/wp-content/uploads/2022/02/unnamed-file-1.jpg.com.ua/wp-content/uploads/2016/04/unnamed-file-5.jpgistrativni-poslugi-golov-upr-dfs/.

Користувачі сайту зможуть завантажити інформаційні картки адмінпослуг та форми заяв для їх отримання.

Пресслужба Головного управління  ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН