Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Генічеськ налагоджує відносини з Грузією

На запрошення грузинської сторони делегація Генічеського району з офіційним візитом відвідала Грузію. Про це повідомляє Новий Візит.

Як зазначив голова Генічеської райради Андрій Євстратов, який очолював делегацію, поїздка в братську країну була ознайомлювальна. , Її мета – відновити дружні відносини між Генічеським районом і Озургетського муніципалітетом (кол. Махарадзенскій район).

Після того, як генічани переконалися, наскільки чуттєво  грузини ставляться до історії відносин між нашими територіями і передають її від старшого покоління молодому поколінню, беззастережно було вирішено продовжити і розвивати цю дружбу.

Під час перебування в Грузії делегація Генічеського району взяла участь у святкуванні Дня Озургеті і зазначила з грузинськими друзями 81-ту річницю дружби між Генічеською районом і Озургетського муніципалітетом.

Також представникам Генічеського району влаштували екскурсію до парламеньу Грузії, а Андрій Євстратов став Почесним громадянином Озургеті.

Планується, що з візитом у відповідь делегація Озургеті приїде до Генічеська вже в наступному році.

На думку голови Генічеського районного ради Андрія Евстратова, співпраця з грузинською стороною може бути не тільки в сфері культурних і людських, а й економічних відносин. Економічне співробітництво цілком реальне, якщо ці прагнення Генічеської і Озургетської  сторін будуть підтримані на рівні області та держави.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН