Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Олешках знайомилися з майбутніми платниками податків

Вчора провідні фахівці Олешківської ДПІ Херсонського управління Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі провели круглий стіл із учнями 4-6 класів КЗ «Олешківська гімназія».

Не даремно темою зустрічі стала «Податкова освіченість школяра», адже важливо вже сьогодні виховувати податкову культуру майбутніх платників. Захід приурочили до Всеукраїнського тижня права, який податківці традиційно щороку проводять у листопаді та грудні.

У рамках зустрічі школярам розповіли про історію виникнення податків. На доступних прикладах розповіли про те, для чого потрібно сплачувати податки та на які види вони поділяються. Особливо сподобалася дітям інформація про незвичайні податки, що стягуються в різних країнах світу.

Також учні ознайомились із обліковою карткою платника податків: не лише побачили, який вона має вигляд, а й дізналися про те, як і де її можна отримати. 

Такі зустрічі з майбутніми платниками податків розширюють їх світогляд про формування державного бюджету країни, види податків та діяльність податкової служби у Олешківському районі.  

Прес-служба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН