Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Новій Каховці 14% особам, які уперше звернулися за пенсією, не вистачає страхового стажу

На апаратній нараді, яку 04 листопада міський голова Володимир Коваленко провів з керівниками підприємств, начальниками управлінь, відділів міської ради та виконавчого комітету, начальник Новокаховського сервісного центру по прийому громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Херсонській області Людмила Метляєва повідомила про стан виплат пенсій в місті за жовтень 2019 року.

Виплати здійснювалися в повному обсязі та своєчасно. За 10 місяців виплачено 532 млн.грн., що на 69 млн. грн. більше ніж за відповідний період минулого року.

За жовтень виплачено 53,7 млн. грн., що на 8 млн. грн. більше ніж у жовтні минулого року. Рівень забезпеченості потреби у виплати пенсій по місту власними доходами складає 35%.

В місті нараховується 19 680 тис. отримувачів пенсії. 27% отримують пенсію через Укрпошту, 73% через банківські установи.

З початку року з різних питань звернулося 22 940 осіб, з яких 609 звернулося вперше. 1465 відвідувачів надали документи для проведення перерахунку пенсій. 86 особам, у яких настав пенсійний вік, але відсутній необхідний для призначення пенсійної виплати страховий стаж, були надані документи для звернення за призначенням соціальної допомоги, повідомляє Новокаховська міська  рада.

 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН