Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Повідомити про злочин поліцію можна тепер через Telegram

Віднедавна «Ситуаційний центр» поліції Херсонської області можна повідомити про надзвичайну подію чи пригоду, яка вимагає негайного реагування, скинувши повідомлення у месенджері Telegram.

Про це повідомляє прес-служба управління.

Проєкт створений та діє задля налагодження ефективної комунікації між населенням та поліцією.

«Таким нововведенням поліція Херсонщини ще на один крок стала ближче до населення. Інформація, яка буде надходити в групу мобільного додатку, опрацьовуватиметься так само, як і повідомлення, що надходять на лінію «102».

На місце надзвичайної події для негайного реагування направлятиметься найближчий екіпаж поліції. Це дасть змогу поліцейським оперативніше відпрацьовувати повідомлення громадян», – розповідає начальник Управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування обласної поліції Руслан Кутасов.

Черговий співробітник поліції постійно моніторить чат та визначає кваліфікацію: належить отримана інформація до компетенції поліції чи її слід переадресувати для прийняття рішення до іншого відомства.

Якщо питання стосується компетенції поліції, то відповідно до вимог законодавства, кожне звернення фіксується в журналі Єдиного обліку. Повідомлення реєструється, йому присвоюється індивідуальний номер і воно відпрацьовується так само, якби людина зателефонувала на лінію «102».
Аби приєднатись до групи «Безпечне місто», необхідно завантажити у смартфон мобільний меседжер Telegram, після чого обрати посилання https://t.me/kherson_bezpeka.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН