Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Жителі Білозерського району займалися незаконним видобутком піску

В чергову частину Білозерського відділення поліції надійшло повідомлення, що поблизу с. Олександрівка у причепи тракторів завантажують пісок. Неподалік якраз здійснювали патрулювання інспектори групи швидкого реагування районного відділення поліції. Екіпаж терміново виїхав за вказаною адресою.

На березі Дніпро-Бузького лиману поліцейські дійсно побачили два трактори з причепами, в які погрузчик навантажував береговий пісок. Поруч з транспортними засобами знаходилась група місцевих мешканців, віком від 35 до 50 років. Поліцейські підійшли до громадян перевірити законність видобутку піску.

Як розповів начальник Білозерського відділення поліції, в ході перевірки з’ясувалось, що в причепах знаходиться майже 10 тон піску. Жодних дозвільних документів на його видобуток у громадян не було. Транспортні засоби з вантажем в якості речових доказів були вилучені слідчо-оперативною групою та доставлені на територію відділення поліції.

За даним фактом в Єдиний реєстр досудових розслідувань внесені відомості за ознаками ч.1 ст.240 Кримінального кодексу України «Порушення правил охорони або використання надр». Наразі вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно.

За інформацією прес-служби управління.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН