Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Підлітка, в якого стріляли вихідними у Херсоні, прооперували

4листопада у Херсонській дитячій обласній лікарні прооперували підлітка, в якого стріляли 3  листопада. Хлопцю 15 років.

Поранений 15-річний Данило Гайдуров розповідає, конфлікт стався через 12-річну дівчину:

“Все почалося через дівчину з ліцею, їй 12 років. вона нахабно поводилась, а потім зробила нас винними. Потім приходив її хлопець і погрожував підстрелити. Прийшов його друг і прострелив мені руку і ногу”.

Батьки Данила у цей час були поруч, прийшли у гості до тітки пораненого.

“У сестри ми його погодували і відправили на вулицю грати. За 20 хвилин мені телефонують – вийди терміново. Ми вибігаємо, а він вже лежить на лавці. Хлопці викликали швидку, ми викликали поліцію, написали заяву. Двох хлопців знайшли того ж дня, а того хто стріляв, поки ні”, – каже мати пораненого підлітка Тетяна Гайдурова.

Завідувач травматологічного відділення дитячої обласної лікарні Володимир Гаркуша розповів, що хлопець потрапив до них 3-го листопада із двома пораненнями – у стегно та у лікоть:

“У травмпункті надана перша допомога черговим лікарем, який витягнув кулю з ліктьового суглоба, це було поверхневе поранення. У стегні снаряд було витягти складніше, тому сьогодні його було видалено в операційній. Життю та здоров’ю ці поранення загрози не несуть. Рана інфікована, треба слідкувати, щоб не було ускладнень. Подібний випадок у нас був приблизно три роки тому”.

Заступник речниці Нацполіції в Херсонській області Віталій Байдаров телефоном інцидент прокоментував так:

“За фактом отримання підлітком поранення від пневматичної зброї відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 125 Кримінального кодексу України “легке тілесне ушкодження”. Наразі встановлюється особа іншого підлітка , який спричинив ці поранення. Триває досудове розслідування”.

UA: Херсон

https://www.facebook.com/suspilne.kherson/videos/448275719155639/?t=0

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН