Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Поліція розшукала автомобіль, з якого стріляли вчора у Херсоні

Поліція розшукала автомобіль, з якого стріляли вчора на вулиці Тираспольській у Херсоні, про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Нацполіції у Херсонській області.

Автомобіль, на якому могли пересуватись причетні до скоєння злочину, знайшли в мікрорайоні Житлоселище, – говорить Тетяна Пшонь речниця Нацполіції в Херсонській області:

“В ході першочергових розшукових заходів та слідчих дій оперативні представники встановили номер автомобіля та марку, на якому могли пересуватися особи, причетні до скоєння злочину, орієнтування було надіслано до всього особового складу поліції. Під час відпрацювання мікрорайону Житлоселище  на подвір’ї було встановлено автомобіль одним із працівників поліції, про що негайно доповілось керівництву. На місце події була відправлена слідчо-оперативна група, яка провела невідкладний обшук транспортного засобу, в ході огляду були виявлені та вилучені речі, які дають підстави припускати, що саме цей автомобіль має відношення до скоєного злочину”.

За словами Тетяни Пшонь, автівку вилучили, як речовий доказ. Оперативно-розшукові заходи зі встановлення підозрюваних тривають.

Нагадаємо, вчора в обласному центрі на вул. Тираспольській вогнепальні поранення отримали двоє непрацюючих херсонців. Вони були доправлені в лікарню імені Лучанського. На території міста та прилеглих районів була введена поліцейська операція «Сирена», пише UA: Херсон.

https://www.facebook.com/suspilne.kherson/videos/530407210865737/?t=0

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН