Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Великоолександрівському районі відкрили поліцейську станцію

Вчора у селі Чкалове Великоолександрівського району відкрили вже одинадцяту на Херсонщині постійно діючу поліцейську станцію. Її створення та відкриття стало можливим завдяки тісній та плідній співпраці поліції і місцевою територіальною громадою. Про це повідомляє прес-служба упраління.

У відкритті станції взяли участь заступник начальника обласного главку поліції Олексій Манжиєвський, заступник начальника Управління превентивної діяльності ГУНП Віталій Валяєв, начальник Бериславського відділу поліції Олександр Ковальов, голова Чкаловської сільради Валентина Кумпете та жителі громад.

Станція розташована у приміщенні Чкаловської сільської ради, має окремий вхід і просторий робочий кабінет, в якому створені всі комфортні для роботи умови. У приміщені є комп’ютерна та оргтехніка, підключений Інтернет, дитячий куточок з іграшками та книжками. Станція буде обслуговувати понад 2 тисячі жителів с.Чкалове та сусідніх населених пунктів.

У вступному слові заступник начальника обласної поліції Олексій Манжиєвський зазначив: «Головне завдання поліції – зробити життя громадян безпечнішим. Відтепер завдяки допомозі сільської ради поліція буде ретельніше слідкувати за правопорядком у селах Великоолександрівського району, а жителі можуть отримати кваліфіковану правову допомогу на місці, почути відповіді на питання, які їх турбують і не їхати для цього у районний відділ поліції».

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН