Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

«Школа ресторанного етикету та кулінарної майстерності» працювала у Херсонському державному університеті

Протягом тижня на факультеті економіки і менеджменту Херсонського державного університету працювала «Школа ресторанного етикету та кулінарної майстерності». 1 листопада відбулося урочисте закриття та вручення сертифікатів її учасникам – молодим та талановитим школярам.

В останній день роботи школи майбутні кулінари та ресторатори вчилися готувати різноманітні шоколадні смаколики. А оцінити їхні старання завітало керівництво ХДУ – ректор Олександр Співаковський та проректори – Наталія Тюхтенко, Сергій Омельчук, Сергій Кузнецов, Оксана Лаврикова та Максим Вінник. Учні отримали запрошення щодо майбутнього вступу до Херсонського державного університету особисто від Олександра Співаковського. 

«У нас потужний університет і ми дійсно можемо надати вам якісні освітні послуги та капіталізувати. Тому запрошуємо вас та сподіваємося, що у майбутньому саме ви станете нашими студентами», – наголосив Олександр Володимирович.

Не менш зворушливим було отримати подяку вишу й від школярів. Хлопці та дівчата подякували організаторам та ініціаторам заходу і запросили гостей посмакувати власноруч приготовленими солодощами.

А на завершення юних кулінарів запросили  продовжити навчання у «Школі ресторанного етикету та кулінарної майстерності» вже навесні. Організатори пообіцяли, що програма більш  захопливою та різноманітною.

За іфнормацією прес-центру.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН