Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Як у Кіндійському яслах-садку №51 відсвяткували 50 років закладу

Кіндійському яслам-садку №51 виповнилось 50 років! Святкували урочисто і з розмахом. Запросили на день народження батьків, працівників-ветеранів та друзів садочка. Звичайно, завітав і Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе” з привітаннями і подарунками, зокрема, кольоровим принтером. Він зазначив: “Бажаю чудовому, дружному колективу 51 ясел-садочку процвітання, натхнення та мудрості, щоб й надалі виховували таких чемних і талановитих діток! А я завжди готовий підтримати заклад й усю Кіндійську громаду.”

Запрошені ветерани праці були здивовані якісними змінами закладу: охайні теплі групи, власна котельня, яка відсьогодні почала подавати тепло у заклад, оновлені бухгалтерія та їдальня – змін дійсно багато! І найважливішим доказом того є значно збільшена кількість вихованців. Зараз садок відвідує 73 дитини, хоча заклад розраховано на 55 осіб.

Зростає попит на Кіндійський садок і через географічне розташування: малюкам з Янтарного сюди добиратися найближче. Тож, нині узгоджуються технічні питання для розширення потужностей: планують добудувати ІІ поверх та розмістити ще 2 групи.
Директор ясел-садка № 51 Анна Чорна розповідає: “Вже 2 роки поспіль ми набираємо діток понаднормово. Юрій Рожков допоміг нам розширити ясельну групу. Привіз комплект меблів для дитячих трапез на 6 персон, великі лавки у двір для масових заходів, шафу і стіл у медичний кабінет, в кожну групу певне обладнання. За що ми з батьками і дітками дуже вдячні! Коли проводимо ярмарки, вже знаємо: наш друг Юрій Рожков обов’язково підтримає. І у складні хвилини він поруч: долучився фінансово до одужання нашої вихованки Баб’євої Ангеліни. Її вже перевели з реанімації в опікове відділення. Щиро дякуємо за людяність та турботу і крокуємо у майбутнє разом. До нових успіхів і розвитку!”

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН