Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині поліцейські влаштували погоню за викраденою автівкою

В Олешківському районі поліцейські впродовж години повернули власнику угнаний автомобіль. Про це повідомляють у прес-службі управління поліції.

До дільничного офіцера Олешківського відділення поліції зателефонував місцевий житель. Чоловік повідомив, що 5 хвилин тому в його батька угнали автомобіль «Москвич 412».

Дільничний орієнтував про злочин своїх колег і впродовж години поліцейські розшукали транспортний засіб. Наразі автомобіль повернутий законному власнику. А підозрюваному в скоєнні незаконного заволодіння зловмиснику може загрожувати 5 років в’язниці.

Як розповів начальник Олешківського відділення поліції Вадим Ковальчук, чоловік, який знаходився за кермом був доставлений у відділення поліції. Зловмисником виявився 37-річний житель с. Брилівка.

Він зізнався в скоєнні незаконного заволодіння та розповів, що залежний від наркотиків. Будучи у Великих Копанях по своїх справах, він побачив автомобіль із ключами в замку та вирішив його угнати, після чого продати по запчастинах, а гроші витратити на наркотики.

Наразі за даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України. За незаконне заволодіння транспортним засобом зловмиснику може загрожувати позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН