Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Суд залишив під вартою правоохоронця, який влітку здійснив смертельну ДТП на Херсонщині

Херсонський апеляційний суд залишив під вартою старшого оперуповноваженого Нацполіції в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі Євгена Калініна, який 18-го червня на трасі Скадовськ-Каховка здійснив смертельну ДТП, внаслідок якої загинула родина. Сьогодні його справа розглядалась у суді.

Нагадаємо, аварія за участі старшого оперуповноваженого Нацполіції в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі Євгена Калініна сталася 18-го червня на трасі Скадовськ-Каховка Херсонської області, неподалік селища Миколаївки. Зіткнулися автомобілі “ВАЗ 21099” та “BMW”.

За інформацією речниці Державного бюро розслідувань Анжеліки Іванової, автомобіль, за кермом якого був правоохоронець, виїхав на зустрічну смугу, що й призвело до аварії. У результаті зіткнення чоловік та жінка, пасажири “ВАЗу”, загинули на місці, дев’ятирічна дівчинка отримала травми, від яких померла в лікарні.

24-го червня суд відпустив правоохоронця під заставу розміром майже 191 тисяча гривень. Прокуратура це рішення оскаржила і 5-го липня Запорізький апеляційний суд ухвалив нове рішення – тримання під вартою без права застави.

6-го вересня обвинувальний акт у цій справі Державне бюро розслідувань спрямувало до суду. Досудовим розслідуванням було встановлено, що Євген Калінін на момент аварії не мав водійського посвідчення.

UA: Херсон

https://www.facebook.com/suspilne.kherson/videos/413390989350710/?t=0

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН