Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховський міський голова привітав автомобілістів

Сьогодні в Україні відзначають День працівника автомобільного транспорту та дорожнього господарства.

До вітань долучився міський голова Нової Каховки Володимира Коваленко :

27 жовтня – День працівників автомобільного транспорту та дорожнього господарства

День автомобіліста – масове, добре, веселе осіннє свято, яке святкують як водії – професіонали так і автомобілісти – любителі в останню неділю жовтня місяця.
Це свято всіх, чиє життя пов’язане з дорогою: водіїв автобусних маршрутів, таксистів, далекобійників, ремонтних робітників, диспетчерів, кондукторів, інженерно-технічних працівників, керівників підприємств і підрозділів автомобільного транспорту, приватних підприємців, зайнятих автомобільним бізнесом, працівників дорожнього господарства.

Робота водія одна з найпоширеніших, вона на перший погляд непримітна, але це далеко не так. Це не просто робота, яка приносить гроші, а спосіб життя, до якого дуже швидко звикаєш. Професія шофера оповита в нашому уявленні певною романтикою. Дорога, подорожі, нові люди, країни, купа вражень.

Насправді робота ця не з легких. Уважність і відповідальність – важливі якості, без яких не обійтися на дорозі. Відмінна реакція, фізична витривалість, хороший зір притаманні досвідченим водіям.

Шановні автомобілісти! Ваша робота – це покликання, яке ви отримали від самого народження, а швидкість – ваша доля. Для справжнього любителя автівок і доріг машина – це не просто засіб пересування, а справжній друг, найбільше захоплення і крилата радість.

Славні працівники дорожнього господарства! Від вашого сумлінного ставлення до роботи і усвідомлення покладеної на вас відповідальності залежать наші життя. Ми довіряємо вашому досвіду і умінню!

Кажуть, що справжні сміливі і могутні лицарі давно зникли з лиця Землі, але це неправда, вони просто пересіли на залізних коней. То ж бажаємо вам у цей святковій день, аби вам не доводилось воювати з поганими дорогами, аби в вас не було турнірів із несправним двигуном і щоб не приходилось давати лицарських клятв поліцейським.

Тож нехай ваші вірні автівки ніколи вас не підводять, нехай кілометрами міряється щастя, нехай удача стане вашим янголом охоронцем, а достаток ніколи не покидає Вас.

Хай дороги стеляться вдачею, щастя буде супутником на вашім шляху, достаток – вічним пасажиром, а кохання, радість і гарний настрій колосяться, як пухнаста травичка на узбіччях. Бажаємо придбати машину своєї мрії і мчати з вітерцем по європейських дорогах! Нехай на шляху зустрічаються тільки пильні пішоходи, красиві попутниці, культурні пасажири, ввічливі і безкорисливі співробітники патрульної поліції!

Нехай поломки, штрафи і аварії не присняться навіть в найстрашнішому сні, а радіохвилі дарують вам самі класні водійські пісні! Бажаємо, щоб вашому богатирському здоров’ю дивувалися всі лікарі в поліклініці, а доля відміряла сто років щасливого життя!
Як би далеко ви не їздили, завжди повертайтеся до рідного порогу.

І як би ви не поспішали, пам’ятайте – вдома вас чекають ті, чиї серця б’ються в унісон з вашими. Залишайтеся оптимістами і завжди насолоджуйтеся дорогою.

Щиро бажаємо всім працівникам автомобільного транспорту та дорожнього господарства щастя, добробуту, нових трудових здобутків, невичерпної енергії, міцного здоров’я, подальшої успішної та безаварійної роботи! Нехай дорога буде легкою, “залізний кінь” – міцним, а вдома завжди чекають рідні та близькі!
І, як кажуть, “ні гвіздка, ні жезла”! Усіх благ ВАМ!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН