Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Студенти Херсонського державного університету мали змогу оформити субсидію

Впродовж двох днів у Херсонському державному університеті відбувалися зустрічі студентів, які мешкають в гуртожитках ХДУ з головою Профспілки студентів Олександрою Писларь.

Вже традиційно, наприкінці жовтня профспілковий комітет організовує цю роботу, допомагаючи студентам заповнити заяви та декларації на отримання субсидії.

Це надзвичайно важливо, адже саме від правильності та достовірності заповнення залежить чи отримає студент цю державну допомогу.

Це розуміють і самі студенти, адже за два дні ми отримали більше ніж 300 заяв! Дійсно, сьогодні для мешканців студмістечка це є чудовою можливістю заощадити кошти, які вони сплачують за проживання.

І ми згадуємо початок нашої роботи з цього направлення, коли вмовляли студентів заповнити ці документи та намагались переконати, що це дійсно працює. А вчора нам не вистачило найбільшої аудиторії університету, щоб умістити всіх бажаючих отримати субсидію!

Перший крок у цій соціально-значущій справі ми зробили, але далі на нас чекає багато роботи. Профспілковий комітет обробить та перевірить кожну вашу заяву, працівники студмістечка підготують довідки про склад сім’ї для кожного мешканця гуртожитків, а бухгалтерія надасть інформацію щодо ваших офіційних доходів.

Це кропітка та довготривала робота, тому бажаємо сил і терпіння тим, хто допомагає реалізувати це право студентів!

За інформацією телеграм-каналу вишу.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН