Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Запоріжанку, котру співмешканець облив окропом, лікуватимуть у столичному Інституті Хірургії Доктора Валіхновського

25-річну Анастасію Шаповалову, котру співмешканець облив окропом, лікуватимуть у столичному Інституті Хірургії Доктора Валіхновського

Безкоштовну медичну консультацію Настя вже отримала, також здала необхідні аналізи. На лікування до Інституту хірургії  дівчина відправиться через два місяці. Тоді ж Настю і оперуватимуть, пише UA: Запоріжжя.

– “Зовні, звичайно, є проблеми. Але я впевнена, що їх можна вирішити. Потрібна необхідна підготовка шкіри для операції. Я думаю, що буденизка операцій. Тому що це вухо, повіки і, можливо, шліфування рубців. Також у неї є проміжки, де не росте волосся, і не відомо, чи буде воно рости. Або буде потрібна пересадка волосся. Співмешканець на неї  тисне. Він телефонує Насті, дзвонить мені. Буквально вчора вночі він мені дзвонив і писав. Я попросила не робити цього, але він і далі продовжив. Він пропонує продати будинок і поділити гроші, і тільки для того, щоб, як він висловився, вона його не топила. Ні його мама, ні родичі ніхто ніяк не допоміг за весь цей період часу” – розповідає волонтерка  Злата Некрасова.

Нагадаємо, подія сталася на початку серпня. 33-річний співмешканець, поки Настя спала, вилив на неї 4 літри окропу. Дівчина отримала 20% опіків тіла, її шпиталізували до 5-ї міської лікарні, де спочатку вона знаходилася у реанімаційному відділенні, згодом – перевели у звичайну палату.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН