Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці реформа «первинки» просувається успішно

За час впровадження першого етапу реформування медичної галузі у Новій Каховці забезпечений всім необхідним Центр первинної медико-санітарної допомоги. Змінились умови праці й заробітна плата лікарів. Журналісти  “Українського півдня” побували в дитячій поліклініці Нової Каховки.

«Змін у нас багато. Привели до ладу приміщення Центру, в кожному кабінеті проведений ремонт, для лікарів та пацієнтів створені комфортні умови, встановлені комп’ютери, нові меблі та медичне обладнання. Міська влада завжди йде нам назустріч і виділяє необхідні кошти», – розповіла заступниця медичного директора Центру Неля Остапенко.Затишно і комфортно матусям дітьми у дитячій поліклінці, вже багато підписано декларацій з лікарями. Важливо, що такого результату досягнуто за спільних дій місцевої влади на Національної служби охорони здоров’я.

«До нас прийшли ті люди, які нам довіряють, поважають лікаря, так ми налагоджуємо більш тісні контакти з нашими пацієнтами. Змінились не лише відносини, а й умови, в яких ми працюємо. Кабінети устатковані комп’ютерами, в Центрі є новий електрокардіограф, інше необхідне обладнання для роботи педіатра», – сказала дитячий педіатр Лариса Тищенко.

Змінився і рівень заробітних плат лікарів-педіатрів у бік збільшення. Кошти на виплати надаються Національною службою здоров’я України.

Читайте нас на сайті https://https://https://https://https://pivdenukraine.com.ua/wp-content/uploads/2022/02/unnamed-file-4.jpg.com.ua/wp-content/uploads/2022/02/unnamed-file-3.jpg.com.ua/wp-content/uploads/2022/02/unnamed-file-2.jpg.com.ua/wp-content/uploads/2022/02/unnamed-file-1.jpg.com.ua/
Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
YouTube https://www.youtube.com/channel/UC0AlKW_EtBltz8hPW1ImJew
Twitter https://twitter.com/UkrainePivden
Instagram https://www.instagram.com/ukrayinskiipivden/
Telegram https://t.me/ukrpivden

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН