Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новокаховському гуманітарному інституті почали навчати магістрантів за новими напрямками

Цього року гуманітарний інститут Міжнародного університету розвитку людини «Україна», що в Новій Каховці, запропонував вступникам до магістратури два нових напрямки: «екологія» та «соціальна робота».

Рішення про відкриття цих спеціальностей підказало саме життя, говорить декан факультету управління та адміністрування, соціально-правових та інформаційних дисциплін Марія Пшенична.

«Спеціальність еколога визнана однією з шести професій XXІ століття. Соціальна робота, зрозуміло, є затребуваною, бо важко собі уявити людину, яка б жила і працювала ізольовано, поза суспільством. Ми більш ніж переконані, що ті знання, які здобуватимуть наші магістранти у межах цих двох напрямків, задовольнять потребу області, суспільства, яка існує», – сказала Марія Пшенична.

Новокаховський гуманітарний інститут відкритий 1999 року, здійснює фахову підготовку зі спеціальностей: право, облік та оподаткування; фінанси, банківська справа та страхування; психологія; комп’ютерна інженерія; інженерне програмне забезпечення.
З цього навчального року спектр професій для магістрантів розширився ще на два напрямки.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН