Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Проєкт держбюджету України на 2020 рік прийняли у першому читанні

18 жовтня Верховна Рада підтримала проєкт державного бюджету на 2020 рік в першому читанні. За відповідне рішення проголосували 256 народних депутатів.

Про це інформують на офіційному сайті Міністерства фінансів України.

При підготовці документу до першого читання народними депутатами, фракціями, групами та комітетами Верховної Ради України було надано 2 162 пропозиції до проєкту держбюджету- 2020.

Зокрема, проєктом Бюджетних висновків передбачено ряд доручень Уряду відповідно до пропозицій народних депутатів, комітетів, фракцій, груп для їх опрацювання при підготовці проєкту держбюджету на 2020 рік на ІІ читання.

Одним з таких доручень є збільшення показників дохідної та видаткової частин проекту державного бюджету на 2020 рік з урахуванням уточнення основних прогнозних макропоказників економічного і соціального розвитку України на 2020 рік.

Наразі Уряд працює над уточненням основних прогнозних макропоказників економічного і соціального розвитку України на 2020 рік. 

Таким чином, після прийняття Урядом рішення щодо уточнення макропоказників на 2020 рік, можливо буде обраховати уточнені показники бюджету на 2020 рік, зокрема показники дохідної частини.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН