Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Для представників Торгово-промислової палати зі всього світу провели конференцію онлайн

Бізнес по всьому світу сьогодні змушений швидко пристосовуватися до «коронореалій», адже без працюючої економіки перемогти пандемію неможливо.

Аби надати практичну допомогу малому і середньому бізнесу ми провели онлайн-конференцію представників ТПП України за кордоном. Вчора надали можливість бізнесу ближче познайомитися з багатьма з них і задати ті питання, які цікавлять наших підприємців. Про це повідомив Геннадій Чижиков у соцмережах.
Ми обговорили вплив карантинних заходів на бізнес в різних країнах світу, а також потреби і можливості кооперації бізнесу з представниками Палати та українською бізнес-спільнотою в світі.
Інститут представництва ТПП України за кордоном обширний. В даний час у нас працює 68 представників в 55  країнах світу. Зараз їх роль як ніколи висока.
Ми закликаємо усіх об’єднуватися для досягнення глобальних цілей в підтримці національних експортерів.

Сьогодні, коли компанії намагаються оперативно скорочувати витрати і перебудовувати бізнес-процеси, багато хто з них шукає і знаходить можливість не тільки продовжити роботу в кризових умовах, а й допомагати суспільству і державі впоратися з новими несподіваними викликами. Лише об’єднавшись, у синергії, ми зможемо вийти переможцями з цієї непростої ситуації.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН