Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховська ЗОШ №3 відсвяткувала 65-річний ювілей

18 жовтня у Новій Каховці відсвяткували 65-річний ювілей ЗОШ №3.

Постійну підтримку колектив закладу знаходить у міської влади.

«Третя школа – флагман освіти Нової Каховки, – впевнено ствердив міський голова Володимир Коваленко. – Сьогодні її знають по всій Україні, у Міністерстві освіти, навіть за кордоном. 

Коли я приступав до своїх повноважень гостро стало питання нового директора. Ми поспілкувалися з Іриною Петрівною, я перейнявся її баченням розвитку навчального закладу і призначив її на посаду директора.

І з кожним роком я стаю все більш упевненим у своєму правильному виборі. Але гарний директор – не єдина складова успішності навчального закладу. За всіма управлінцями стоять викладачі.

Стільки доль, стільки вчинків і багаторічної праці – все це було спрямовано виключно на наших дітей. Власне бачення життя та становлення особистості проходить саме в навчальному закладі.

У цій школі прищеплюють розум, добро, повагу, любов та щастя. Велика подяка всім вам за те, що виховуєте наших дітей перспективними і щасливими. Попереду – ще не один ювілей. Не одна тисяча випускників ще вийдуть зі стін третьої школи. І вони впишуть свої сторінки до вашого літопису.

Я розумію – нас очікує багато роботи. Однак маю впевненість: ЗОШ №3 є і залишиться передовою і органічною складовою життя нашого міста», – привітав колектив закладу міський голова.

На знак подяки за сумлінну працю він вручив директору особисту подяку та ноутбук для покращення навчального процесу.

За інформацією радіо “Нова Каховка“.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН