Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Одесі вшанували захисників України

З нагоди відзначення в Одеської області Дня захисника України сьогодні біля каменю на місці спорудження майбутнього меморіалу воїнам Одеси і області, які загинули в зоні проведення антитерористичної операції та операції об’єднаних сил, відбулась урочиста церемонія за участю керівництва області та міста, громадських об’єднань, учасників антитерористичної операції та операції об’єднаних сил в Донецькій та Луганській областях, волонтерського руху.

«Сьогоднішнє свято – це свято героїв нашої рідної України, для яких поняття патріотизму, честі, гідності, сили, витримки і відповідальності – це насправді життєва позиція. Схиляю голову перед подвигами захисників України, дякую волонтерам та громадськості за небайдужість та активну позицію. Бажаю Вам міцного здоров’я і довголіття», – зазначив під час урочистого заходу голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Куций.

Учасники церемонії поклали квіти до пам’ятного знаку полеглим українським воїнам на Сході країни. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих учасників антитерористичної операції та операції об’єднаних сил в Донецькій та Луганській областях. Ліцеїсти Військово-морського ліцею склали Урочисту клятву на вірність країні. Завершив церемонію спільний молебен представників релігійних конфесій за захисників України.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН