Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У ХДУ відсвяткували День вчителя

7 жовтня у Херсонському державному університеті відбувся розширений ректорат, присвячений відзначенню Дня працівника освіти. На урочистості завітали керівництво вишу, члени Наглядової ради, декани факультетів, керівники структурних підрозділів, завідувачі кафедр, студентський парламент та усі охочі.

Привітав присутніх ректор ХДУ Олександр Співаковський, який зазначив, що Херсонський державний університет – найпотужніший заклад вищої освіти на Херсонщині, майданчик, який капіталізує молодь та розкриває перед нею нові можливості.

«Шановні друзі! З упевненістю можу сказати: ми маємо силу, професійність, мотивацію і бажання зробити так, аби наш університет був найкращим, аби наші студенти отримували якісну освіту.

Перед нами стоять великі виклики. Але я впевнений, що ми зможемо пройти цей шлях разом. Адже ми єдина команда – Херсонський державний університет», – закликав очільник вишу.

Також Олександр Володимирович виконав приємну місію та нагородив членів колективу визначними нагородами, подяками та грамотами.

Щирі слова привітань з нагоди професійного свята пролунали й від членів Наглядової ради ХДУ Олени Урсуленко та Юрія Рожкова.

Вони побажали здоров’я, благополуччя, гарного настрою, наснаги та аби те добро, які вони сіють серед молоді, поверталося сторицею. Також присутніх привітала голова профспілкової організації співробітників ХДУ Вікторія Коваль.

І, звісно, слова вдячності своїм любим викладачам висловили студенти – голова профспілкової організації студентів та аспірантів Олександра Писларь та голова студпарламенту Анастасія Самойленко.

А журналісти StudTv Kherson підготували для всіх викладачів сюжет-привітання, яке продемонстрували у святковій залі та яке викликало у присутніх щирі посмішки й купу позитивних емоцій.

За інформацією прес-центру університету.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН