Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Податківці боряться з бензиновим підпіллям

Як повідомляють спеціалісти управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, на території Генічеського та Новотроїцького районів проведені контрольні рейди АЗС та АГЗС, які здійснювали підприємницьку діяльність із суттєвими порушеннями вимог чинного законодавства.

Податківці провели фактичні перевірки двох АЗС та двох АГЗС, які розташовані у Генічеську, смт. Сиваське та с. Чкалове. Під час проведених заходів були встановлені порушення вимог  Закону України від  19.12.1995 №481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва та обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального» (із змінами та доповненнями). А саме здійснення роздрібної торгівлі пальним без наявності ліцензії на право здійснення роздрібної торгівлі пальним.

За підсумками проведених перевірок до 4 суб’єктів господарювання застосовані фінансові санкції на суму 1,0 млн. грн., по 250,00 тис. грн. – кожному платнику податків. Перевірки тривають.

Прес-служба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та  м. Севастополі

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН