Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські студенти кажуть “Так” спорту


День спорту Херсонського державного університету вже вдесяте зібрав найкращих спортсменів та вболівальників Херсонського державного університету. Про це повідомляють на сайті вишу.

На урочистому відкритті змагань перед студентською молоддю виступив проректор з соціально-гуманітарної та науково-педагогічної роботи Сергій Кузнецов: «Наша мета – аби кожен студент мав змогу займатися на наших спортивних майданчиках, а також підвищення ролі фізичної культури і спорту та пропаганда здорового способу життя».

Організатором Дня спорту виступив спортивний клуб ХДУ. Його голова Дмитро Афанасьєв також привітав молодь, а головний суддя змагань Олександр Еделєв ознайомив присутніх із програмою змагань. Цьогоріч це традиційний крос пам’яті Олега Мішукова, спартакіада з волейболу-мікс, шахи та міні-футбол.

«Окрім пропаганди здорового способу життя, на таких заходах спортивний клуб часто знаходить студентів з великим спортивним потенціалом, які згодом представляють наш університет на чемпіонатах області та на рівні країни», – зазначив Олександр Еделєв.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН