Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні відбувся «ринковий» рейд

Податківці Херсонського віомства податкової служби продовжують проводити контрольно-перевірочні заходи з легаліації підприємницької діяльності. Днями спеціалісти управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі здійснили черговий рейд серед підприємців, які здійснюють нелегальну підприємницьку діяльність без сплати відповідних податків і зборів до бюджету, на територіях біля Дніпровського ринку, по вул. Миру та проспекті 200 років Херсона.

Під час проведення контрольно-перевірочних заходів 3 підприємці, які здійснювали роздрібну торгівлю текстильними виробами, жіночім та дитячим одягом, а також реалізовували овочі у спеціально обладнаному торгівельному павільйоні, отримали протоколи про адміністративну відповідальність за ведення господарської діяльності без державної реєстрації та дозвільних документів.

Відповідно до ч. 1 ст. 164 КУпАП розмір адміністративного штрафу за діяльність без державної реєстрації складає 17000 – 34000 гривень.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН