Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Білозерські господині перемогли в одній із номінацій на фестивалі “Таврія-борщ”

28 вересня 2019р. озброївшись гарним настроєм, підтримкою колег та надією на перемогу, збірна команда Білозерського району «Королеви квітів і смаку», ще затемно, вирушила до Асканії-Нової на мистецько – кулінарний фестиваль «Таврія-Борщ».

Прибувши на місце, команда розділилася на три групи і кожен зайнявся своєю справою, на відповідній локації.

Шеф-кухар команди Людмила Стенгецька з помічниками, на вогнищі у великому казані, готували «Білозерський борщ з поросячими хвостами».

Методист з клубної роботи Кирило Петренко зі своїми чарівними помічницями вирізали квіти з овочів та сервірували стіл, котрий назвали «Обід на квітковій поляні», щоб презентувати його гостям фестивалю та членам журі.

А наші майстрині Вікторія Бобильова і Тетяна Агєєва полонили учасників заходу неймовірними прикрасами. Сережки, каблучки, браслети, кулони, намисто, кольє милували око, а місцеві та приїжджі красуні не могли втриматись, щоб не придбати собі таку красу.

І ось о 12 годині комісія розпочала свою роботу. Спочатку з тарілочок під номерками (у нас до речі був №13) спеціалісти куштували борщ на смак. Далі відбувалася презентація столів і завершилась програма презентацією борщу зі сцени.

В нашій команді пісню-переробку про «Білозерський борщ» виконали три Тетяни – Тетяна Балюк, Тетяна Агєєва і Тетяна Бреславець. Піснею «Ми просто королеви» Тетяни запалили глядачів. Усі гучно аплодували, а дуже веселі учасники заходу танцювали і співали разом з нашими дівчатами.

На цьому конкурсну програму було завершено. Журі пішло на обговорення. І розпочався час очікування. Ми дуже хвилювалися. Боялися підвести район. Через пів години всіх учасників запросили на сцену, вручили дипломи за участь.

І ось нагородження переможців. Дуже хвилюючі хвилини. Нарешті ведучий оголошує: «У номінації «Вміла готувати, вміла й подавати» перемогу здобула команда «Королеви квітів і смаку» Білозерського району».

Білозерка.Інфо

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН