Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Наслідком негоди на Одещині став зсув дорожнього покриття

В Одеській області через дощ обвалилася частина дороги між містом Болград та селом Кубей. Цю інформацію під час телефонної розмови із журналістами Суспільного підтвердила виконуюча обов’язки голови Одеської обласної державної адміністрації Світлана Шаталова.

За її словами, це ділянка траси Т-1608 – вона знаходиться у компетенції служби автомобільних доріг. Після отримання інформації щодо ситуації на місце подій прибули представники служби автомобільних доріг, а також підрядної організації, яка займається експлуатацією дороги, працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій та поліції. Було ухвалено рішення тимчасово обмежити рух на цій ділянці дороги. До Болградського району було направлено додаткові екіпажі патрульної поліції.

Наразі, за словами Шаталової, у працівників служби Автомобільних доріг є декілька варіантів вирішення ситуації. Після того, як спаде вода, вони проведуть додаткові обстеження та виберуть один з них. Наразі наші кореспонденти намагаються зв’язатися із керівником служби автомобільних доріг Олегом Вариводою для отримання коментаря щодо ситуації.

Про це повідомляють у сюжеті UA:Одеса.

https://www.facebook.com/suspilne.odesa/videos/1904069739727763/?t=34

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН