Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

П’яний одесит взяв у заручниці двох жінок, одна з яких була вагітна, та вимагав $3000

Одна із заручниць була співмешканкою зловмисника, а друга – її давньою подругою

До Суворовського відділу поліції Одеси звернувся місцевий житель і повідомив, що його 23-річний знайомий у стані сп’яніння силоміць утримує в квартирі його вагітну дружину та свою співмешканку, погрожує їм фізичною розправою та вимагає за визволення $3000, повідомляє Depo.Одеса з посиланням на Суворовський відділ поліції.

“За якою саме адресою знаходиться правопорушник та його полонянки, чоловік не знав. Аби виманити зловмисника з квартири, заявник, за порадою поліцейських, домовився передати гроші на вулиці. На зустріч з підозрюваним чоловік прийшов у супроводі правоохоронців. Правопорушника затримали та доставили до територіального відділу поліції”, – йдеться у повідомленні правоохоронців.

Як з’ясували поліцейські, учасниці цієї історії – давні подруги, а підозрюваний – співмешканець однієї з них. Напередодні увечері він зателефонував приятельці своєї жінки та пригрозив, що розправиться зі співмешканкою, якщо подруга не привезе $ 3 000. Знаючи, що знайома частенько потерпала від насилля з боку чоловіка, молода жінка кинулася на допомогу та намагалася умовити чоловіка подруги, проте цього разу слова не допомогли.

Щойно вагітна зайшла у чужу квартиру, як сама опинилась у пастці. “Зачинивши двері, зловмисник почав вимагати гроші, погрожуючи розправою і своїй співмешканці, і її вагітній подрузі, і навіть ненародженій дитині. Серйозність своїх намірів чоловік підкріпляв розмахуванням перед жінками телескопічною палицею та ножем (їх після затримання було вилучено поліцейськими). А коли з’ясувалося, що грошей немає, наказав знайомій зателефонувати своєму чоловікові”, – розповіли поліцейські. 

Вагітна жінка розповіла, що чоловік погрожував вибити їй зуби, а також бити по животу, щоб стався викидень.   

На даний час підозрюваного затримали. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Дії чоловіка кваліфіковані за ч. 2 ст. 146 та ч. 2 ст. 189 Кримінального кодексу. За незаконне позбавлення волі та вимагання йому загрожує до семи років ув’язнення.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН