Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські поліцейські закликають протидіяти булінгу

Патрульна поліція Херсонської області просить громадян разом боротися з булінгом. Вони зауважють, що зараз проблема булінгу набула неабиякої актуальності.

Патрульні прикладають чимало зусиль для ї вирішення. Так, на постійній основі інспектори проводять із учнями 4 – 11 класів заняття на тему «Протидія булінгу в дитячому середовищі». Охоронці порядку розповідають учням про це явище, умови його виникнення, особливості перебігу, види, шляхи подолання.

Поширення набула акція«Зупинимо булінг разом», під час проведення якої поліцейські всієї країни відвідували навчальні заклади й спілкувались на цю тему зі школярами.

Також у рамках проекту «Захист прав дитини», який спільно впроваджується громадською організацією «Успішна жінка» з управлінням патрульної поліції в Херсонській області за підтримки проекту підтримки підготовки поліцейських (PTAP) Police Training Assistance Project – PTAP, створено соціальні відеоролики, присвячені протидії боулінгу.

Патрульна поліція Херсонської області нагадує, що в Херсоні діє «гаряча лінія» з питань запобігання булінгу. Вона функціонує у робочі дні з 9-ї ранку до 17-ї години. Телефони 0552-49-20-01 та 099-328-75-15.

Якщо ви стали жертвою чи свідком булінгу, неодмінно звертайтесь за вказаними телефонами, а також на лінію «102»!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН