Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Чим закінчилася у Широкій Балці на Херсонщині боротьба з нелегальною АЗС

Про це на Фейсбуці повідомляє голова Станіславської сільради Володимир Желуденко:

 – Два роки Сізіфової боротьби з нелегальною АЗС в селі Широка Балка закінчилися.
Я вже писав, що особисто для мене основним індикатором нової якості влади буде існування нелегальної АЗС. Як виявилось нова якість є! При всій моїй скептичності до нової влади, я бачу її дієвість. Їй знадобився лише місяць, щоб зробити те, що не могла зробити стара влада за два роки.
Можливо жителям громади не сподобається, що немає АЗС з дешевим пальним. Але ми повинні усвідомлювати, що купували пальне невідомого походження. По моїм мінімальним підрахункам із-за недоброчесної конкуренції бюджет громади недоотримав пів мільйона гривень. Це недоремонтовані дороги, недобудоване освітлення, не дофінансовані інші сфери життєдіяльності громади.
Натомість ці кошти осідали в карманах тих, хто дозволив поставити АЗС на комунальній землі, тих, хто виділив їм приміщення; тих чиновників, які кришували її діяльність; тих, хто поставив життя жителів під загрозу.
Вдячний керівництву області за оперативне реагування на небезпечне явище ч як в плані громадської безпеки, так і енергетичної безпеки країни.
А своїм колегам рекомендую стукати і вам відкриють.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН