Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запоріжжі відкриють новий авіарейс до Об’єднаних Арабських Еміратів

У жовтні відкриється авіарейс «Запоріжжя – Шарджа»

Наступного місяця в Міжнародному аеропорту Запоріжжя відкриються три нові рейси. Як писав сайт «Запорозька Січ», у жовтні Запоріжжя з Києвом з’єднають новим авіарейсом, а також почне курсуватирегулярний рейс до Тель-Авіва.

З 27 жовтня з Запоріжжя також можна буде полетіти до одного з найбільших міст Об’єднаних Арабських Еміратів – Шарджа. Рейс виконуватиме український лоукостер SkyUp Airlines двічі на тиждень – по четвергах та неділях. Квитки коштуватимуть від 3 220 грн, повідомляється на сайті авіакомпанії.

Зазначимо, наразі в запорізькому аеропорту виконується ремонт основної злітно-посадкової смуги. Роботи будуть завершені до 15 жовтня. Вийшло на фініш будівництво нового терміналу, який планують ввести в експлуатацію вже цього року. Позитивні зміни в аеропорту Запоріжжя відбуваються завдяки реалізації програми розвитку, яку ініціював міський голова Володимир Буряк. Разом з тим, міська влада опрацьовує відкриття додаткових рейсів та напрямків, які планують запускати після відкриття  нового терміналу.

Запорозька Січ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН