Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Кількість наданих адміністративних послуг Новокаховським управлінням – понад 20 тисяч

Протягом січня-серпня 2019 року Новокаховським управлінням  Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі надано 20,3 тис. адміністративних послуг.  З них у Центрах обслуговування платників – 15,7 тисяч.

Зазначимо, що майже 90% послуг платники податків одержують саме в центрах обслуговування – спеціальних місцях для надання послуг, що забезпечують кращу якість та швидкість їх надання, пише Online Нова Каховка.

Вже традиційно найпопулярнішою залишається послуга видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Так, протягом восьми місяців 2019 року ЦОП Новокаховського управління видано 6608 реєстраційних номерів. Стосовно видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків звернулось 6336 платників.  1458 платників скористались можливістю переходу на  спрощену систему оподаткування – плату єдиного податку.

Нагадаємо, що Центрами обслуговування платників Новокаховського управління  Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі надається комплекс адміністративних, консультативних та інформаційних послуг. Платники без черги, у зручний для них час, мають змогу подати податкову звітність, отримати кваліфіковану консультацію, адміністративні послуги, а в ЦОП м. Нова Каховка – отримати ключі електронного цифрового підпису.

Варто зазначити, що ДФС активно працює над запровадженням нових та вдосконаленням вже існуючих електронних сервісів. На допомогу платникам у вирішенні їх питань можуть прийти такі популярні онлайн-сервіси як ЗІР та Електронний кабінет платника.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН